Football-City

Le forum 100% foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-12-2019 08:35:58

difeny@yandex.com
Nouveau membre

Adidas Ultra Boost Verkoop

Het wordt een ultraboost-zware december voor Kopen Adidas Ultra Boost . Met een overvloed aan nieuwe druppels en restocks, kan elke UB-liefhebber deze winter zijn vulling krijgen, en nu is er weer een nieuwe colorway van het vlaggenschip hardloopmodel van het Trefoil-merk opgedoken: een zwart / rood. Het flexibele Primeknit-bovenwerk van de UB is gekleed in een rijke bordeauxrode kleur, terwijl de plastic middenvoetkooi rood met zwarte accenten aanroept om extra flair te geven. Het plastic hielstuk en de zachte kraag zijn ook in het zwart gekleed en zwarte veters maken het contrast van het bovenwerk af. Een witte Boost-middenzool over de hele lengte draagt ​​de hele dag bij aan comfort en demping, en de schoen wordt vervolledigd met een duurzame zwarte zwarte rubberen buitenzool.

https://www.schoenenplace.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/N/WNO0318.jpg

Met de recente onthulling van de Adidas Ultra Boost Goedkoop die Three Stripes-fans enthousiast maakt voor de toekomst van het invloedrijke silhouet, blijft het merk nieuwe kleuren van zijn bestaande modellen vrijgeven om de verwachting levend te houden. Terwijl het weer begint te verslechteren, is de Ultra BOOST 4.0 ingesteld om te worden gekleed in een slanke combinatie van rood en wit die een nieuw camouflageachtig motief op de buitenzool inluidt. Met rood dat zijn middenvoetkooi siert, heeft adidas ervoor gekozen om een ​​bijpassende abstracte rode en witte afbeelding aan zijn continentale buitenzool toe te voegen in een poging om aandacht te vestigen op een vaak vergeten element dat cruciaal is voor het succes van deze sneaker.

Het was een drukke afgelopen paar maanden voor de Adidas Ultra Boost Verkoop. Tussen heruitzettingen / heruitgave van klassieke kleuren, consortiumsamenwerkingen en nog meer Parley-releases, heeft de Ultra Boost zijn plaats in de voorhoede van het aanbod van het Trefoil-merk behouden - en nu staat het op het punt om een ​​tonale "Triple Black" -kleur te introduceren deze december. Het gehele bovenwerk is in het zwart gekleed, met een zwarte Primeknit-basis onder een zwarte nubuck middenvoetkooi en een zwarte kunststof hielkap. Een zwarte Boost-middenzool biedt stijl, ondersteuning en demping, en een zwarte rubberen Continental-buitenzool zorgt voor een lange levensduur, terwijl een rode hit op de buitenzool zorgt voor een altijd zo lichte pop van kleur.

Voor het eerst geïntroduceerd en gepopulariseerd door het gerenommeerde streetwear-merk KITH in 2016 door middel van hun "Aspen" -samenwerking, is de Adidas Ultra Boost Shoenen misschien wel een van de meest esthetisch aantrekkelijke sneakers in het recente geheugen voor het Trefoil-merk. De UB Mid is meesterlijk in de lijn tussen functionaliteit en draagbaarheid in levensstijl, en beschikt over een versterkt bovenwerk, een duurzame Continental-buitenzool en een sokachtige enkelkraag voor meer comfort.

Ultra Boost-fans hebben hun aandacht waarschijnlijk gericht op de Triple White 2.0 en de Core Black 2.0, dus we hopen dat je de plotselinge release van een kastanjebruin / goud-paar dat de "Arizona State" -ynchronisatie wordt genoemd niet over het hoofd ziet. Adidas Ultra Boost Heren/Dames De Sun Devils zijn inderdaad een adidas-partner sinds ze afgelopen juli overstapten van Nike, dus er is geen twijfel dat deze colorway een eerbetoon is aan de school in het zuidwesten.

www.schoenenplace.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com