Football-City

Le forum 100% foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-09-2019 08:43:55

s7hy0e36
Nouveau membre

nike air max 270 heren

https://www.sneakersquad.nl/uploads/tx_multishop/images/products/normal/nik/nike-air-max-270-heren-11.jpeg
nike schoenen dames solden Voor zijn nieuwste versie toont de hybride sneaker een "Black / University Gold" -kleurenschema dat doet denken aan de Bruce Lee-uitvoeringen. Een diepe gouden tint is te zien die het grootste deel van het bovenwerk bedekt, en geaccentueerd met zwarte details bij de neus, hielkap en Nike-branding overal. Een wit tussenzoolpaneel en Hot Punch-accenten op de zichtbare luchteenheid en het hiellipje geven de sneaker een afgewerkte look.

nike schoenen kopen online Deze sneakers zijn de nieuwste en beste sneakerdruppel van Nike in recente tijden. Om te zeggen dat we van Air Max houden is een understatement en de 270 brengt het naar een hoger niveau. De luchtbel is enorm en is eigenlijk de grootste Air-eenheid van Nike die in de hiel van een trainer zit. Ze zijn vet en toch glad en upgraden meteen je streetlook terwijl ze het beste van Nike Air-stijl bieden.

nike schoenen zwart 2019 De 270 is een prachtige combinatie van Air Max-genealogie, die het legendarische uiterlijk van de 180 en de 93 combineert. Lichtgewicht, nauwsluitend en met 270 zoete graden van zichtbare, bolvormige lucht die bij elke stap een trampoline-achtig effect levert. Je wilt overal stuiteren.

nike air max 270 heren Bekijk het vetersysteem. Het is ontworpen om je voet veilig te houden terwijl je de unieke, asymmetrische look rockt. Het Multi-Swoosh-ontwerp aan de zijkanten doet denken aan een sfeer uit de late jaren 90 en de rubberen neus geeft aan de punt "AIR" aan. De Air Max 270 is verkrijgbaar in verschillende unieke kleuren, die vooral worden benadrukt door het heldere rubber op de hiel. Al die opties zijn gewoon te cool om te negeren.

https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com