Football-City

Le forum 100% foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-09-2019 08:22:31

orfany@yandex.com
Nouveau membre

Adidas Y-3 Bestellen

In navolging van zijn "Core Black" -voorganger roept adidas zijn Y-3-submerk op om een ​​andere versie van het Harigane-silhouet uit te brengen. Adidas Y-3 Dames/Heren Gekleed in "Mystery Ink", neigt deze futuristische sneaker de lijn tussen levensstijl en hoogwaardig schoeisel met zijn robuuste buitenzool die zit onder een EVA-middenzool die de drager superieure demping biedt. Het gebreide bovenwerk uit één stuk wordt ondersteund door een gemoderniseerd vetersysteem dat dit ontwerp de broodnodige structuur verleent. Uitgerust met een gegoten lederen hieleenheid en een inlegzool met premium suede, biedt dit aanbod een luxe esthetische pasvorm van hoge prijsklasse.

https://www.snkrssole.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/u/ju567.jpg

Van alle nieuwe schoenen die tijdens de Paris Fashion Week zijn onthuld, heeft adidas-sublabel Adidas Y-3 Schuhe mogelijk de hoofdprijs weggenomen met de onthulling van een Futurecraft-schoen in een nieuwe colorway. Deze opkomende sneaker van Yohji Yamamoto heeft de "4D" geprinte buitenzool van Carbon en heeft een geheel zwart Primeknit-bovenwerk met de zichtbare werking van de veterstructuur en een lederen hielkap aan de buitenkant. Er is ook een lederen steunstuk bij de middelste teen, maar de echte attractie is de kleur-geblokkeerde Futurecraft-zool die het lichtgroen ziet met een verduisterde middenvoet. Dit model debuteerde voor het eerst in juni vorig jaar tijdens de lente / zomer 2018-lijn van adidas Y-3, maar de tonglogo's op deze versie hebben een eenvoudiger Y-3-logo.

De twee heersende trends in sneakers worden nu aangepakt door Yohji Yamamoto's adidas Y-3 sub-label dit komende herfst / winter 2018-seizoen, aangezien een serie schoenen is onthuld tijdens de Paris Fashion Week. Adidas Y-3 Günstig De gedeconstrueerde esthetiek, met zichtbare stiksels en panelen tot het punt waarop de schoenen bijna volledig binnenstebuiten gekeerd leken, is sterk aanwezig in deze nieuwe serie schoenen. Bovendien is de dikke "dad-schoen" -look ook een veel voorkomend thema bij sommige van de silhouetten, die de Feet Your Wear-look lijken aan te nemen die te zien is in de komende Adidas Crazy BYW 1.

Sommigen beweren dat het futuristische ethos van de 4D-technologie van adidas botst met het traditionele concept van de hoofdlijn van Yohji Yamamoto, hoewel de meer vooruitstrevende Adidas Y-3 Bestellen afdruk van de ontwerper omgekeerd een prominente figuur is in de geavanceerde subcultuur van techwear. In wat eigenlijk een naadloze fusie is, komt lente / zomer 2019 terug in de RUNNER 4D, hoewel gekleed in een gewaagd rood geverfd dubbellaags breisel.

Lichtgewicht ligt in de kern zonder offers te brengen aan nut; stabiliteit komt door de fabricage naar voren, terwijl het overkoepelende koord zorgt voor een dubbele handeling van veter en esthetiek. Kaufen Adidas Y-3 Het straalt groen schijnt synchroon door, terwijl de contrasterende witte drie strepen langs de vamp een heerlijk luid merkmotief creëren. Afgewerkt met de elegante handtekening van de ontwerper langs het lichaam, is het komende paar een perfecte toegang tot de moderne line-up.

www.snkrssole.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com