Football-City

Le forum 100% foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-09-2019 08:09:37

orfany@yandex.com
Nouveau membre

Adidas UltraBoost Goedkoop

Sinds het definiëren van de Boost-line-up in 2015 is het Adidas UltraBoost Dames/Heren silhouet een nietje geworden voor diegenen die comfort en esthetiek prefereren. Met Kanye die het originele paar droeg toen het model voor het eerst uitkwam, hebben we een enorme toename van populariteit gezien met een langzame afkoeling in zoemen na elke latere iteratie. Het Duitse merk komt nu terug in vorm met een re-release van 3 van de meest populaire kleurstellingen: de Chalk White (ook bekend als de 'Cream') en de twee Rainbow-tenen die ze het 'Legacy Pack' noemen ”.

https://www.snkrall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/U/l/Ultraboost_19_Shoes_Black_G54011_01_standard.jpg

"Triple White" is weer terug op de Adidas UltraBoost Schoenen, dit keer met nog een kleine aanpassing aan de white-out look op de meest populaire hardloopschoen ter wereld. Je hebt eerder al wit en helemaal wit met een zwarte zool gezien, en nu komt Ultra Boost in weer een andere volledig witte editie met een subtiele draai: lichtgrijze strepen in het teengedeelte van de Primeknit-bovenkant. Het is zelfs zo subtiel dat je de foto's hier goed moet bekijken om het zelfs op te merken.

De Adidas UltraBoost 19 te Koop is terug in een nieuwe "Mixed Berry" colorway die zeker diegenen zal behagen die willen ontsnappen aan de gedempte tonale looks die de sneaker in het afgelopen seizoen hebben gedomineerd. Toen adidas beweerde dat dit silhouet het beste hardloopmodel was dat het merk ooit heeft gemaakt, dachten velen snel dat statement hyperbool - totdat ze een paar probeerden. Het resultaat is niet alleen een van de beste hardloopsneakers op de markt, maar ook een van de beste sneakersperiode. De stijl van het Boost x Primeknit-aanbod heeft zich ongelooflijk ver buiten het atletische veld en in de lifestyle-markt vertaald en deze combinatie van magenta en marine biedt een opvallende optie voor de warmere maanden.

Klaar om een ​​van de meest begeerde colorways van de Adidas UltraBoost Goedkoop tot nu toe te worden, vandaag bekijken we de nieuwe "Multicolor" -versie opnieuw. Deze keer zien we hoe het regenboogkleurige Primeknit-bovenwerk met witte kooi en felrode hielkap er te voet zal uitzien, en we denken dat velen van jullie zullen houden van wat je ziet.

In het nieuws van vandaag over de Kopen Adidas UltraBoost -voorkant, zijn we blij te kunnen melden dat er nu een nieuwe colorway op de planken komt. De nieuwste look voor het populaire performance / lifestyle-silhouet wordt blauw, met een mix van koninklijke, donkere en lichtblauwe tinten over het Primeknit-bovenwerk en TPU-middenvoetkooi en hielkap.

www.snkrall.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com