Football-City

Le forum 100% foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-08-2019 05:15:19

renciasds@yandex.com
Nouveau membre

Nike Air VaporMax Schoenen

Je volgende kans op nieuwe Nike Air VaporMax Dames/Heren colorways komt op 3 augustus, met de lancering van het "Explorer Light and Dark" -pakket. De twee schoenenset met één colorway voor dames en één voor heren, heeft de meer vrouwelijke versie in een fris wit Flyknit-bovenwerk met Hydrogen Blue voor de volledige Air-eenheid en metallic koperen Swooshes. De herenversie gaat overdag op verkenning en gaat over in de nacht en heeft een zwart-wit gemêleerd Flyknit-bovenwerk met een verduisterde zool en dezelfde koperen Swooshes om de twee anders tegengestelde kleuren aan elkaar te binden.

https://www.kickswinkel.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18aug197_1.jpg

De Nike Air VaporMax Schoenen is tijdelijk terug, klaar voor aanpassing. De opties zijn vrij beperkt, omdat je het lichtgrijze Flyknit-bovenwerk niet eens kunt veranderen, maar de Swooshes en de volledige Air-eenheid zijn verkrijgbaar in een paar kleuren, waaronder Volt, blauw, roze en oranje.

Errolson Hugh's high-tech samenwerkingen op het Kopen Nike Air VaporMax Flyknit silhouet hebben fans enthousiast over de tweede laceless toevoeging aan de Vapormax-lijn. Slim, omgeeft de Swoosh de ACRONYM-combinaties met verfrissende GR-kleuren, waaronder het exclusieve damesaanbod dat u hier ziet. Gebruikmakend van een aantrekkelijke kleurencombinatie van University Red en Fuchsia Blast, wordt de Swoosh op de middenvoet geleverd met reflecterende details die schitteren wanneer de lichten uitgaan.

Het is lang geleden dat we van de Nike Air VaporMax 2019 hebben gehoord. Na een sterke start waarbij een handvol monochromatische Flyknit-kleurenschema's aankwamen en vervolgens zo snel mogelijk van wereldwijde retailers verdwenen, heeft het futuristische Air Max-aanbod een beetje adem gekregen om de retro-opties van Nike in te zetten voor wat werk. Dat zal volgende week allemaal veranderen, want een aantal nieuwe VaporMax-colorways gemaakt door NikeLab zullen in beperkte hoeveelheden op donderdag 29 juni aankomen.

Deze looks verschillen door de implementatie van meerdere tinten, in tegenstelling tot eerdere releases die de nieuwe look meestal levend en goed hielden met één dominante kleur. Nike Air VaporMax Goedkoop De Nike VaporMax Cargo Khaki onderscheidt zich door het gebruik van Midnight Fog en Desert Moss met contrasterende goudachtige spikkels die door het ademende Flyknit-textiel lopen. De exclusieve Nike VaporMax Tea Berry voor dames is genoeg om degenen die niet in een paar passen, jaloers te maken. De violette tinten op de Swoosh-branding en de Air Max-buitenzool over de gehele lengte contrasteren met Taupe Gray met spikkels van College Navy.

www.kickswinkel.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com