Football-City

Le forum 100% foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-08-2019 09:48:44

tindre@yandex.com
Nouveau membre

Converse All Star Lage Prijs

Concepts werkt opnieuw samen met de collega New England gebaseerd Converse All Star Aanbiedingen voor een hoogwaardige presentatie van de Converse Chuck Taylor All Star. De Chuck Taylor All Star 1970s is gebouwd met een premium Cone® denim bovendeel in een ruwe indigo tint. Als een editie uit de jaren '70 van de Chuck Taylor, heeft het klassieke silhouet drievoudige stiksels voor extra duurzaamheid, hogere rubberen vossen en een comfortabelere binnenzool voor een vintage look en feel van hoge kwaliteit.

De lange geschiedenis van nieuwe iteraties van de Converse All Star Heren/Dames gaat verder met deze nieuwste creaties, het "Mono Weave" -pakket. Zoals de bijnaam van de set vrij letterlijk suggereert, is de Chuck te zien in monochromatisch geweven bovenwerk. De vier schoenencollectie omvat de hoge en lage topversies van de iconische sneaker in geweven textielbovenwerk naar keuze in zwart of wit. Alle vier opties van de premium constructies krijgen off-white accenten op de veters, de middenzool en de lederen neus en merkaccenten.

Er is slechts een handvol schoenenmerken die de eeuwmarkering hebben bereikt, maar Converse All Star Schoenen heeft de meest herkenbare 100-jarige prestatie dankzij het iconische Converse Chuck Taylor-model. Het merk werd gevierd met de introductie van het vervolg van de eeuw in de Converse Chuck Taylor 2 en nu begint Stussy aan de actie door de iconische Chuck Taylor All Star te upgraden met twee premium kleurenschema's die gepland zijn om in de nabije toekomst uit te brengen. Het eeuwfeest wordt gedaan door Stussy's Japanse divisie met denim canvas in donkere indigo of zwart, terwijl het Stussy-logo op elke tong is genaaid.

De Japanse stripheld Ultraseven en Converse All Star Lage Prijs werken samen om een ​​speciale editie Converse Chuck Taylor-samenwerking uit te brengen die al uitverkocht is bij geselecteerde Japanse retailers. De herdenkingsrelease heeft een dikkere dan normale constructie van de klassieke Chuck Taylor All-Star dankzij premium rood leer gecombineerd met metallic zilveren patentpanelen ter ere van Ultraseven's kenmerkende buitenaardse outfit. Andere functies zijn een bedrukte binnenzool met een foto van de derde Ultra die komt om de planeet Aarde te redden.

De Kopen Converse All Star is altijd een soort canvas geweest voor nieuwe materialen en concepttests. De Polartec-gewrichten die we zagen, brengen een aantal weersbestendige opties voor de Chuck-loyalisten, maar hier zijn een paar suede-paren die precies in de Lifestyle-categorie passen; een romig lichtbeige en een donkerzwart paar beginnen de officiële Converse-retailer te raken,

www.vvvfabricnl.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com