Football-City

Le forum 100% foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-09-2019 08:06:05

orfany@yandex.com
Nouveau membre

Adidas Stan Smith Goedkoop

Kazuki Kuraishi is dit voorjaar weer bezig met Adidas Stan Smith Dames/Heren voor nog een set van 84-Lab collabs. Binnen de nieuwe collectie is deze frisse versie van de Stan Smith, te zien in premium grijs suede met de hiellipjes in de traditionele schaduw van groen. Een gebroken witte buitenzool voegt een vintge esthetiek toe, terwijl dubbele Stan Smith- en 84-Lab-logo's op elke tong en lederen binnenvoering de hoogwaardige collab afwerken.

Na een populaire verzameling van hoogwaardige edities van de Adidas Stan Smith Schoenen door Raf Simons in 2014, is de high-fashion designer en frequente adidas Originals-medewerker weer terug met een andere set voor het voorjaar van 2015. Toevoegen aan zijn monotone kleuren van de Stan Smith zoals het geheel oranje paar van vorig jaar, deze nieuwe set met vier kleuren heeft het iconische tennissilhouet gebouwd in premium leer met grijs, roze, hemelsblauw en levendige rode tinten van boven naar beneden, elk geaccentueerd met witte branding en geperforeerde "R" logo's in plaats van de Three Stripes. Bovendien is "Raf Simons" in reliëf gevonden op elke hiel.

De damesvertolking van de iconische Adidas Stan Smith Lage Prijs wordt in nieuwe variatie geïntroduceerd om het nieuwe jaar te verwelkomen. Gebruikmakend van het kenmerkende XENO-motief van het merk, dat in wezen een iriserend achtig detail is, is het opvallende element prominent aanwezig op het lederen bovenwerk van de sneaker via grote stippen langs de zijpanelen. Bij gewone verlichting geven ze een groenachtige / paarsachtige tint weer, de objecten zijn mooi gecoördineerd met de overwegend marineblauwe samenstelling van het model. Contrasterende hits van zwart op de ogen, veters, tong en hiellip versterken de ingetogen bouw van het silhouet verder.

Een andere versie van de Stand Smith is opgedoken, en deze heet de Adidas Stan Smith Goedkoop. Deze lasergesneden opties houden hun motieven tot een absoluut minimum, met uitzondering van de natuurlijke lederen hits die strategisch op de bovenkant zijn geplaatst. De Adidas Originals Stan Smith Laser Cut wordt geleverd in een tonaal zwart of wit lederen bovenwerk. Elk paar zal worden gecontrasteerd door de natuurlijke lederen hits op de hiel evenals in de branding op de tong. Het Three Stripes-logo op de zijpanelen worden weergegeven door de perforaties, terwijl de tonale veters de esthetiek van bovenaf completeren.

De Kopen Adidas Stan Smith maakt zich op voor de herfst met een constructie om tegen dat barre weer te vechten. Maar nee, dat betekent niet dat het is gemodificeerd met een laarsachtig ontwerp met een versterkte middenbovenhoogte, gezwollen isolatie en een uitgespaarde buitenzool, het heeft gewoon wat Gore-Tex-voering om te zorgen voor een functionele herfstschoen voor degenen die niet alle extra toeters en bellen van de sneakerboot-markt nodig hebben. Het vermoeide en echte silhouet heeft een volledig zwart nubuckleer met Gore-Tex-isolatie om je op een bescheiden manier warm en droog te houden.

www.schoenenjog.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com